2013. július 16., kedd

Szépek ezek a borítók, vajon belül is azok?


Imádom a borítókat, sokszor ez alapján is választok egy könyvet az olvasásra. Nem tudom, Ti, hogy vagytok vele, de van, hogy még a fülszöveget sem olvasom el, egyszerűen csak megfog a külsője és tudni akarom, hogy miről szólhat a könyv. Szerintem fontos az, hogy egy könyvnek milyen a borítója, elvégre elsősorban ez hívja fel magára a figyelmet. Itt most összeszedtem pár szép borítót, hátha valaki másnak is megtetszenek, és kedvet kapnak a könyvhöz.

Laurell K. Hamilton ~ Végzetes flört

 


Anita Blake történeteit elég sokan ismerik, a dögös vámpírvadász csaj, most Tony Benningtonnal találkozik és az a feladata, hogy a férfi nemrég elhalálozott feleségét reanimálja azaz, felélessze, újra életre keltse. Anita jól ismeri a halált és, azt is pontosan tudja, hogy az, amit Tony kér tőle, nem lesz tökéletes, sőt, még csak csodálatos sem, inkább valami egészen más...

Hogy őszinte legyek nem olvastam még Anita Blake történetei közül egyet sem, de tervbe van véve, mert meglehetősen érdekesek. Valamint én szeretem azt, ha egy sorozat jó sok részből áll, Anita történetei közül pedig nem csak 2-3 regényből válogathatunk. Ez a történet engem megfogott, és nem csak a borítója miatt, szívesen elolvasnám.

Kiadó: Agave
Kategóriák: horror, romantikus, urban fantasy, vámpír

Neil Gaiman ~ Amerikai istenek

 


A történet Árnyékról szól, egy férfiról, aki három hosszú évet töltött egy börtönben, és alig várja, hogy újra együtt lehessen a szerelmével. Szabadulása előtt pár nappal azonban a felesége halálos balesetet szenved. Árnyék teljesen magába roskad és nem találja a helyét, addig, amíg meg nem ismerkedik egy különös idegennel, Szerdával, aki úgy tűnik jóval többet tud Árnyékról, mint ő maga. Szerda egy állást ajánl a férfinak, aki közben rájön, hogy mindenkinek vannak titkai, még az ő kedvesének is voltak, az álmok, történetek pedig sokkal, de sokkal valóságosabbak, mint az gondolta volna. Hamarosan nyilvánvalóvá válik, hogy egy vihar tombol, egy olyan háború, aminek tétje Amerika lelke, és Árnyékot pontosan ebbe a háborúba sodorja a sors.

Olvastam már néhány Neil könyvet és eddig mindegyik tetszett, jól ír a csávó, az tény. Ráadásul mindig remek ötletei vannak, úgyhogy nálam ez a könyv rögtön várólistás lett, ahogy megláttam. Remélem ugyanolyan jó lesz, mint amilyen szép a borítója.

Kiadó: Agave
Kategóriák: Bram Stoker-díj, fantasy, regény, urban fantasy

Lissa Price ~ A testbérlők

Milliók haltak meg a Földön, egy háborúban, ám ebben a világban valóra vált az emberek egyik álma, végre más ember bőrébe lehet bújni. Callie 16 éves, amikor rátalál egy helyre, ahol fiatalok adják bérbe testüket a tehetős, idős embereknek. Callie fejében azonban meghibásodik egy szerkezet, így gazdag bérlője életét kezdi el élni, hamarosan azonban ráébred egy tervre, egy halálos tervre, melynek ő is részese. Callie kénytelen az összeesküvés végére járni, ha életben akar maradni, ez azonban nem egy könnyű feladat, mert itt senki sem az, akinek látszik.


Az év legígéretesebbnek látszó ifjúsági sci-fije, mindenkinek ajánlom, aki a műfaj szerelmese. Csak remélni tudom, hogy a történet is olyan szép és csodálatos, mint a könyv borítója. 


Kiadó: Agave
Kategória: disztópia, ifjúsági, romantikus, thriller

Vélemények:

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK A BLOGRÓL

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK A BLOGRÓL

Kiemelt bejegyzés

Suzanne Collins - Az éhezők viadala (Sorozat: Az Éhezők Viadala I.)

"Észak-Amerika romjain ma Panem országa, a ragyogó Kapitólium és a tizenkét távoli körzet fekszik. A Kapitólium kegyetlenül bánik Pa...

Pontyozás

  • 1. - Érdemtelen az olvasásra
  • 2. - Majdnem eldobtam
  • 3. - Átlagos
  • 4. - Jó, nem unatkoztam
  • 5. - Imádtam
  • 6. - Őrülten jó, ezerszer olvasnám!

Sorozatok, amiket olvasni szeretnék

Bíborhajú Bumped Ethical vampires Kate Grable Merry Gentry Nadia Stafford Night world Riders of the Apocalypse Swoon Dark Angels Időtlen szerelem Tantalize Ghostgirl Possession Night creatures The nine lives of Chloe king

Kéziratok

Szívesen fogadok kéziratokat, így arra gondoltam, hogy azokat is jelezni fogom, hogy hol járok velük. Nyugodtan küldhet nekem bárki bármilyen hosszúságú irományt, szívesen olvasom őket.

Jelenleg 5 kézirat van nálam.

Szívesen fogadok most kéziratokat!

Aktuális olvasmányaim

Népszerű bejegyzések